Мирослава Профирова е една жена с главно Ж - красива, уверена,

...
Мирослава Профирова е една жена с главно Ж - красива, уверена,
Коментари Харесай

В замъка на кулинарната принцеса: Вижте стилния дом на Мира от Hell`s Kitchen

Мирослава Профирова е една жена с основно Ж - красива, уверена, борбена, възпитана, добра брачна половинка и майка. Прелестната родопчанка ни изненада положително в " Игри на волята " със мощ и борбен дух, опакован в нежна и красива осанка, и пордължава да го прави и в " Hell's Kitchen ", където е част от тима на звездите. 

Мира живее разточителен живот, не го крие и не я е позор от това. Няма и защо, тъй като тя не парадира в материалното си богатство и третира всеки като еднакъв.

Тя е една съвременна Пепеляшка, която от Златоград в Родопите се издига до брачна половинка на богат земеделец.   Със брачна половинка си имат голямо имение с частен басейн и фитнес.

Още преди да влезе в " Hell's Kitchen " Мира показва забележителни кулинарни заложби в предаването " Черешката на тортата ". Тогава тя предложения някои от своите съотборници от " Игри на волята " в своя богат дом и ги нагости царски с вкусните си ястия.Гостите ѝ бяха очаровани от гостоприемството и златните ръце на домакинята и я удостоиха с премията. Вероятно това е въодушевило Мира да се включи в новия сезон на " Hell's Kitchen ".
                             

Изявата на Мира в кулинарното предаване сподели стилния дом на богаташката брачна половинка от близко. Семейството е заложило на минималистичен, изчистен дизайн и неутрални тонове.

В просторната къща преобладава черният и белият цвят. Много осветителни тела основават уют и въодушевление, а секциите и рафтовете са украсени с благи фамилни фотоси в рамки и картините на Мира, чието друго занимание е точно изобразителното изкуство. 

Мира сподели и личния си дребен фитнес, където обича да практикува йога в свободното си време. 

Вижте в галерията как наподобява стилният дом на Мира Профирова:
 Вижте стилния дом на Мира от Hell`s Kitchen  Вижте стилния дом на Мира от Hell`s Kitchen  Вижте стилния дом на Мира от Hell`s Kitchen  Вижте стилния дом на Мира от Hell`s Kitchen
Мира наподобява счита на трансформира кулинарията в свое предопределение, тъй като развива сполучливо собствен личен кулинарен канал, където забърква гозби с известни персони - " Сладки приказки ". Почти всички посетители във видеата на Мира са участници от " Игри на волята ".

 Засега Мира е поставила на пауза канала си поради присъединяване си в " Hell's Kitchen ", само че чакаме в най-скоро време да я забележим да готви с някои от най-интересните участници от тазгодишния сезон на кулинарното риалити. 

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР